Զնաբերդի գաթայի պատրաստում Նուշիկ մայրիկի հետ

Տնից՝ տուն։ Ճակատագրեր, մարդիկ․ Զնաբերդի գաթայի պատրաստում Նուշիկ Փանոսյանի հետ

Բաղադրատոմս 6 գաթայի համար՝

Խմորի բաղադրությունը՝

6 բաժակ ալյուր

2 տուփ մարգարին

0․5 լիտր մածուն

1 թ․ գդ․ սոդա

Բաղադրիչները խառնել իրար և տրորել մինչև կդառնա համասեռ զանգված։ Խմորը բաժանել գնդերի։

Միջուկի բաղադրություն՝

6 բաժակ ընկույզ

0,5կգ շաքարավազ

6 ճշ․ գդ․ ալյուր

4 ճշ․գդ․ ձեթ

 

 

Տեսանկարահանումը՝ Տաթև Աթոյանի

Թողնել մեկնաբանություն

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.