Տնից՝ տուն։ Ճակատագրեր, մարդիկ․ Զնաբերդի գաթայի պատրաստում Նուշիկ Փանոսյանի հետ
Բաղադրատոմս 6 գաթայի համար՝
Խմորի բաղադրությունը՝
6 բաժակ ալյուր
2 տուփ մարգարին
0․5 լիտր մածուն
1 թ․ գդ․ սոդա
Բաղադրիչները խառնել իրար և տրորել մինչև կդառնա համասեռ զանգված։ Խմորը բաժանել գնդերի։
Միջուկի բաղադրություն՝
6 բաժակ ընկույզ
0,5կգ շաքարավազ
6 ճշ․ գդ․ ալյուր
4 ճշ․գդ․ ձեթ
Տեսանկարահանումը՝ Տաթև Աթոյանի