Զնաբերդի գաթայի պատրաստում Նուշիկ մայրիկի հետ

Տնից՝ տուն։ Ճակատագրեր, մարդիկ․ Զնաբերդի գաթայի պատրաստում Նուշիկ Փանոսյանի հետ

Բաղադրատոմս 6 գաթայի համար՝

Խմորի բաղադրությունը՝

6 բաժակ ալյուր

2 տուփ մարգարին

0․5 լիտր մածուն

1 թ․ գդ․ սոդա

Բաղադրիչները խառնել իրար և տրորել մինչև կդառնա համասեռ զանգված։ Խմորը բաժանել գնդերի։

Միջուկի բաղադրություն՝

6 բաժակ ընկույզ

0,5կգ շաքարավազ

6 ճշ․ գդ․ ալյուր

4 ճշ․գդ․ ձեթ

Տեսանկարահանումը՝ Տաթև Աթոյանի

Advertisements

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Փոխել )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Փոխել )

Connecting to %s